Thuis in Rotterdam - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Maiko en Marleen - WaarBenJij.nu Thuis in Rotterdam - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Maiko en Marleen - WaarBenJij.nu

Thuis in Rotterdam

Door: Maiko

Blijf op de hoogte en volg Maiko en Marleen

11 Juli 2012 | Nederland, Rotterdam

Na een kleine zeven weken, 6800 kilometer en 33 verschillende overnachtingsplaatsen zijn we uit het hoge noorden weer aangekomen in het Rotterdamse. Een reis die we niet snel zullen vergeten en waar vooral Noorwegen met haar schitterende natuur erg veel indruk heeft gemaakt. Hoe nu verder weten we eigenlijk nog niet maar dat zal zich de komende tijd wel uitwijzen. Wel kunnen we zeggen dat we ons plan om veel van Europa te zien meer dan waargemaakt hebben. Met de reis naar Scandinavië hebben we alle landen die vorig jaar op ons lijstje stonden aangedaan en lijkt de cirkel rond. Klaar voor een nieuw hoofdstuk!

• 13 Juli 2012 - 12:44

Corjanne:

Gaaf hoor! Welkom thuis en tot snel een keertje!

• 16 Juli 2012 - 12:59

"tante"Liesbeth.:

Het laatste deel nu gelezen van jullie reis.Nu weer in nederland met het prachtige zomerweer!Veel sucses bij het nemen van de volgende stap. gr Liesbeth