27 september: Taurreana (Calabrië - Italië) - Reisverslag uit Taureana, Italië van Maiko en Marleen - WaarBenJij.nu 27 september: Taurreana (Calabrië - Italië) - Reisverslag uit Taureana, Italië van Maiko en Marleen - WaarBenJij.nu

27 september: Taurreana (Calabrië - Italië)

Door: maiko

Blijf op de hoogte en volg Maiko en Marleen

27 September 2011 | Italië, Taureana

Dinsdag 27 september (Taurreana di Palmi, Calabrië - Zuid Italië)

We zijn nu verder gereden naar de punt van Italië via de andere kant van de kust (Tyrrheense Zee). Veel campings zijn al dicht rond deze tijd dus we zijn na lang zoeken terechtgekomen op een camping in Taurreana di Palmi. Een oord waar vooral in de maanden juni, juli en augustus het een komen een gaan is van Italianen maar waar nu alles uitgestorven is (helaas). Vanaf de camping heb je schitterend uitzicht op de Stromboli. Nadat we de camper hadden neergezet zijn we via een zeer smal paadje zigzaggend naar beneden naar het haventje gelopen. Een paar oude mannetjes op een muurtje en voor de rest een paar restaurantjes welke nog gesloten waren. We wilden nu vanavond wel een restaurantje vinden om onze beide verjaardagen te vieren. Rond zeven uur begon het enorm te regenen en het hield niet meer op. Ons paadje leek nu wel een beekje en een andere weg was er niet dus wederom maar de verjaardag gevierd in de camper (is geen straf).